Vés al contingut
1

En marxa el projecte 'Dinamització de Patis Oberts'

 

Escolta l'entrevista de Ràdio Pineda

 

El servei estarà disponible els caps de setmana des de l’1 d’octubre fins al 31 de desembre de 2022. S’oferirà a dos espais: als patis de l’Escola Antoni Doltra i de l’Escola Sant Jordi.

A partir del proper 1 d’octubre, els patis de les escoles Antoni Doltra i Sant Jordi estaran dinamitzats els caps de setmana amb jocs, racons temàtics, tallers i moltes més activitats lúdics per als infants, joves i les seves famílies. Està previst que el projecte s’allargui fins el darrer dissabte de l’any, el del 31 de desembre. El servei serà obert a tothom i s’oferirà els matins de dissabte i diumenge entre les 10.00h i les 13.00h.

La tècnica coordinadora del Pla Educatiu d'Entorn és Sandra Jalil i ha explicat que «es faran tallers diferents per a totes les edats». L’espai s’adaptarà a diferents propostes. Hi haurà jocs tradicionals, jocs simbòlics i jocs d’arreu del món que permetran intercanviar coneixements i apropar-se a diferents cultures. També hi haurà racons específics, com el creatiu, el Montessori Waldorf i el de lectura, des d’on els infants podran explorar una part més educativa i artística acompanyats pels monitors responsables del projecte.

La directora de Minúdic Míriam Díaz ha dit que «la oferta serà molt variada amb propostes que agradaran molt als infants».

 

1


 

Dirigit a totes les edats i tota la família

Els objectius de la dinamització dels Patis Oberts són diversos. El principal és augmentar les possibilitats d’oci familiar al municipi i potenciar la pràctica educativa des d’un punt de vista lúdic, implicant i apel·lant a les famílies.

La regidora d'Educació Sandra Pérez ha fet una «crida a les famílies a participar dels patis oberts que seran espais educatius».

És per això que les activitats abasten diferents franges d’edat. També es busca , oferir alternatives locals als pinedencs i les pinedenques que generin rutines positives en relació als espais públics.

 

1