Vés al contingut
1

El proper 15 d'octubre es farà el càsting pel rodatge d'Arethusa, el nou treball cinematogràfic de Cinemart

 

Escolta l'entrevista a Marçal Mora i Javier Sánchez

 

Aquest dimecres s'ha presentat el projecte Arethusa que és un nou migmetratge que presentaran properament i que va quedar aturat per la pandèmia, i ara es reprèn. L'objectiu és poder-la estrenar la propera edició dels premis, el 2023.

El treball estarà centrat en l'època romana i l'aqüeducte de Can Cua, entre altres espais de Pineda. El dissabte 15 d'octubre a partir de les sis de la tarda al CCR es farà un nou càsting amb l'objectiu que tothom qui s'apunti surti a la filmació. Ja hi ha 70 persones voluntàries però en fan falta més per ultimar el projecte. Demanen persones de totes les edats i no només actors o actrius, sinó també per ajudar en el procés de filmació.

 

1
 

 

1
 

Cinemart arriba a la seva vuitena edició on es podran veure grans treballs cinematogràfics

El Festival Internacional de Curtmetratges de Pineda se celebra a L’Auditori fins dissabte. Es poden veure cap a 40 curtmetratges que participen al concurs, que són una tria dels 700 que ha rebut Cinemart. Justament ahir es va fer una nova projecció amb molt de públic i cal destacar l'assistència del director Javier Ideami, que és un director multidisciplinar i que ha rebut molts de premis i ha fet moltes xerrades arreu del món i que ha fet moltes de treballs en belles arts, realitat augmentada i investigació.

 

1

També es va poder veure un curtmetratge del pinedenc Hilario Marín que està filmat a Pineda i que porta per nom 'El olvido' i que compta amb actors i actrius amateurs de Pineda.

 

1
 


 

La cloenda i entrega de premis es farà dissabte a partir de 2/4 de 9 del vespre. La gala de cloenda comptarà amb la presentadora Aina Rite i cal invitació per accedir-hi. Es poden demanar a Can Comas i és amb entrada gratuïta.


 


 

El públic assistent ha pogut votar el Premi del Públic. I el dissabte també s'entregarà el premi al Millor Curt 'Vila de Pineda', Millor Curt d’Animació, Millor Comèdia – Premi Josep Martín- i el Premi del Públic.