Vés al contingut
1

Tallers de suport per a persones que cuida gent grans o depenents, de forma professional o altruista

 

Escolta Maite Mateu

 

Si cuides una persona gran o depenent, ja sigui de manera professional o altruista, pots apuntar-te a uns tallers de suport que es faran el mes que ve a Pineda. La Regidoria d’Igualtat organitza uns tallers d'auto cura dirigits a dones que treballen a la llar, o que fan tasques de cura a persones grans o dependents.

Son quatre sessions i comencen el 4 d’octubre, de 2/4 de 4 de la tarda a 2/4 de 6 al Servei d’Atenció a les Dones, al c/Riera 31, i en coordinació amb l’associació ‘Mujeres Pa’lante’.

L’objectiu dels tallers és ampliar el coneixement en sí mateixes i afavorir l'autoestima, poder reconèixer i gestionar situacions d'estrès. També es vol afavorir que les persones cuidadores puguin identificar les emocions i sentiments.

 

Els tallers es faran en forma de dinàmiques corporals, tècniques de relaxació i respiració, expressió artística i espais de reflexió comuns, i començaran el 4 d’octubre i es faran cada dimarts. Per a més informació i inscripcions podeu trucar al telèfon 609 74 01 48. Les places són limitades.