Vés al contingut
1

El Centre Excursionista Montpalau Team presenta un calendari ple de rutes a peu, en BTT i d'escalada

 

Es faran aquest darrer trimestre de 2022. La primera ruta és aquest dissabte al Taga i el Puig Estela en una ruta circular d'una quinzena de quilòmetres. També destaquen algunes rutes a peu per Sant Miquel de les Formigues o bé pel Gorg Negre del Montseny o la capella de Can Vilar de Tordera. També hi ha rutes d'escalada per fer la Cresta d'en Ferran a l'Alta Garrotxa o bé una ruta per totes les ermites de Montserrat que es podrà fer corrent o caminant a bon pas.

També destaquen rutes en bicicleta de muntanya pel Montseny, o bé una ruta pel castell de Torcafalló o les ermites de Santa Coloma de Farners, que es fan conjuntament amb el Club Ciclista Pineda.

El Montpalau Team també anuncia una ruta matinal el dia de Nadal pel Puigsacalm entre altres. Alguns membres de l'entitat també participaran a la Marxa de Resistència La Llopa de Calella. Finalment també anuncien que organitzaran la Marxa per la Marató que es farà el 18 de desembre.

Totes les activitats són obertes a tothom i només cal apuntar-s'hi i tenir l'assegurança corresponent que es pot tramitar a través de l'entitat.

Tota la informació la tindreu a www.montpalauteam.cat o bé al telèfon 638 27 90 57.

 

1