Vés al contingut
1

Òscar Sánchez: «El premi és una gran empenta per continuar amb el desig de fotografiar escenes fantàstiques del planeta i mostrar-les al públic»

Foto guanyadora del 1er premi dels prestigiosos International Photography Awards de Nova York. Autor: Òscar Sánchez

 

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

El fotògraf pinedenc Òscar Sánchez ha guanyat el primer premi dels prestigiosos International Photography Awards de Nova York. La fotografia guanyadora mostra un camp de cultiu de Maçanet i és un arbre amb una tempesta molt activa de fons. L’hem entrevistat a Ràdio Pineda i ha explicat que encara està assimilant la notícia del premi. Ha dit que és una gran empenta per continuar mostrant al públic escènes fantàstiques del planeta i el poder de la natura. També ha explicat que va fer la foto a un camp de cultiu de Maçanet que mostrava la imatge d’un arbre i, de fons, una tempesta molt activa que hi havia el dia que fa captar la imatge.

 

Òscar Sánchez recollirà el premi el 24 i 25 d’octubre a Nova York. Una entrega de premis que coincidirà amb la proclamació del Millor Fotògraf del Món on també Sánchez és candidat a guanyar aquest guardó, ja que tots els guanyadors del International Photography Awards ens són candidats.

 


 

2

 

 

Òscar Sánchez, la passió de la natura en estat pur

 

El passat 2020 també va tenir una menció especial amb una fotografia que barreja una imatge submarina amb una imatge de la posta de sol damunt del mar, i que es va fer a la desembocadura de La Tordera durant el mes de febrer. Ha participat en certàmens a Londres, Austràlia i el Japó. El fotògraf pinedenc fa moltes fotografies a l'Alt Maresme, i també a Pineda en diversos punts.

 

 


1
 

 

 

Altres premis

Òscar Sánchez ha obtingut altres premis destacats com el Trofeu Carpinell del Foto Film Calella, el 2016 amb una fotografia de les Torretes de Calella.

També ha guanyat el premi Món Photo Summer de Lloret de Mar, entre altres guardons. I també ha participat en altres certàmens d'arreu del país.