Vés al contingut
3

Inici de temporada a la Hermandad del Rocio de Pineda amb el concert del grup ‘El Sol, la Sal, el Son’

 

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

 

La Hermandad Nuestra Señora del Rocio de Pineda comença la nova temporada d’activitats 2022-2023 aquest dissabte amb el concert que oferirà el grup ‘El Sol, la Sal, el Son’ a les 10 de la nit a la seu de la hermandad al c/Benavente 41, i amb entrada gratuïta. Antonio Bellido, secretari de l’entitat i membre del grup, ha explicat que després de la pandèmia, aquest any recuperen la normalitat de tots els actes, començant pel concert d’aquest dissabte.

 

Antonio Bellido, que també forma part del grup ‘El Sol, la Sal, el Son’ ha dit que serà un concert on no hi faltarà les sevillanes ni les versions flamenques, i ha animat a tothom a venir a gaudir del concert perquè soprprendrà.

 

El concert és aquest dissabte a les 10 de la nit a la seu de la Hermandad, al c/Benavente 41. L’entrada és gratuïta i hi haurà servei de bar i de cuina per poder sopar.

 

 

1

 

 

 

A banda del concert, la Hermandad del Rocio de Pineda també participa aquest dissabte a la tarda a la Missa d’Hermandades Rocieras de la FECAC a la catedral de Terrassa. L’entitat pinedenca organitza un autocar per les persones interessades en assisitir a la missa i acompanyar-los. Podeu contactar ells a través de la pàgina de Facebook de la Hermandad del Rocio de Pineda.

 

 

2