Vés al contingut
1

El grup de teatre Les Meliets actua aquest dissabte a benefici de Càritas Pineda i Ucraïna

 

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

Ho faran a les 6 de la tarda al Centre Cultural amb l’espectacle ‘Festival d’estiu a benefici de Càritas Pineda i per Ucraïna’. Graciela Surroca, una de les directores del festival ha explicat que el preu de l’entrada és de 7 euros i que els beneficis es repartiran entre les dues entitats. Serà un festival amb música ben diversa i ha demanat a tothom que col·labori i que vingui al teatre.

 

De la seva banda, la presidenta de Càritas Pineda, Raquel Camps s’ha mostrat agraïda per la iniciativa i ha dit que els diners del festival serviran per donar resposta a les families de Pineda que han acollit ucraïnesos, facilitant petites ajudes en tot allò que els sigui necessari.

 

El ‘Festival d’Estiu’ a benefici de Càritas Pineda i per Ucraïna és aquest dissabte a les 6 de la tarda al Centre Cultural. El preu de l’entada és de 7 euros i des d’aquest dimecres i fins divendres podeu comprar l’entrada de forma anticipada de 18h a 20h al bar del centre. També podeu comprar l’entrada el mateix dissabte una hora abans que comenci l’espectacle al Centre Cultural.

 

 

1