Vés al contingut
1

L’actriu pinedenca Míriam Iscla i el showmag Gerard Borrell nominats a la 5ª edició dels Premis Teatre Barcelona

 

 

La pinedenca Míriam Iscla està nominada a millor actriu de repartiment per l'obra 'Crim i càstig' que es va representar al Teatre Lliure. Recordem que Míriam Iscla ja ha estat guardonada amb el Premi Margarida Xirgu per la seva interpretació en muntatges com ‘Crim i càstigi ‘Les bones intencions, que s'han representat aquesta temporada. El jurat també destacava "el seu ofici i domini tècnic". Val a dir que l’actriu pinedenca és un dels plats forts de la programació de tardor a l’Auditori de Pineda. Actuarà el dia 6 de novembre amb la comèdia ‘Les bones intencions’.

 

1

 

 


 

I el showmag pinedenc Gerard Borrell està nominat als Premis Teatre Barcelona a millor espectacle de màgia per 'Big Bang Tontery' representat al Teatre Aquitània. Gerard Borrell ha estat el pregoner de la Festa Major de Pineda d’aquest any i actualment està de gira pels ateneus de Catalunya amb l’espectacle ‘Ateneus’ a les conseqüències’ i que properament també es podrà veure al Centre Cultural i recreatiu de Pineda.

 

 

2

 

Fins el dia 12 de setembre les persones podeu votar als guanyadors dels Premis Teatre Barcelona a través del web www.TeatreBarcelona.com