Vés al contingut
1

El Real Madrid guanya 'The Cup', el torneig formatiu de futbol de primer nivell disputat a Pineda

 

Fotos. The Cup i Ràdio Pineda

 

Pineda ha acollit per primer cop 'The Cup', el torneig de futbol amb vuit equips juvenils de primer nivell. Hi han participat el Reial Madrid, el RCD Espanyol, la Reial Societat i l'Acqua Hotel i al segon grup hi eren el FC Barcelona, el Girona FC, el Cadis CF i el Pafos de Xipre.

La final es va jugar ahir al vespre amb victòria del Real Madrid per 0-1. El Barça va dominar el joc, però un gol de Jacobo va donar la copa al Madrid. Jacabo també va ser escollit com el millor jugador del torneig.

El Barça va tenir bones ocasions de gol fins als darrers minuts però el Madrid s'ha endut la copa per primer cop a la seva història del futbol juvenil. Als darrers minuts els dos equips van apretar molt i es van acostar moltes vegades a la porteria. Els dos equips es van exhibir davant la grada que era ben plena.


 

2500 persones van veure el partit en directe a Can Xaubet

El camp presentava una entrada espectacular en un partit molt intens i també molt esportiu.

Mentrestant, el Girona va quedar tercer del campionat i l'Espanyol ha quedat quart classificat.


 

Els organitzadors estan molt satisfets del torneig que s'ha celebrat a Pineda i que es repetira dos anys més.

The Cup

The CUP és un torneig de futbol juvenil referència en el sector on equips de gran nivell preparen la temporada amb les màximes garanties. S’hi donen cita els futurs jugadors generant un gran nivell esportiu i mediàtic. The CUP es vol convertir en un torneig on els grans equips facin el seu últim test de pretemporada, mantenint un gran nivell competitiu.

 

1


 

1