Vés al contingut
1

Les joves promeses del Barça, Espanyol, Girona, Real Madrid i sis equips més competiran al torneig 'The Cup' a Pineda

 

Els equips estaran dividits en dos grups. En el grup A hi haurà el Reial Madrid, el RCD Espanyol, la Reial Societat i l'Acqua Hotel. En el grup B han quedat enquadrats el FC Barcelona, el Girona FC, el Cadis CF i els xipriotes del Pafos FC. 


 

El canal Esport3 oferirà 3 partits diaris a partir de les quatre de la tarda -a excepció de dissabte, que es jugaran dos partits: un a les 10 i l'altre a les 12 del migdia-. Diumenge es podran seguir els partits pel 5è i 6è lloc, pel 3er i 4t lloc, i la gran final, prevista per a tres quarts de vuit del vespre. 

 La locució dels partits la farà Josep Coch, mentre que l'anàlisi tècnica anirà a càrrec de Jordi Gonzalvo. 

 

1


 

Els primers 500 aficionats que vinguin a Can Xaubetal camp s'enduran samarreta de regal

Les joves promeses del Barça, Espanyol, Girona, Real Madrid i sis equips més competiran al torneig 'The Cup' a Pineda. Pineda és la seu per a la sisena edició del torneig de futbol juvenil 'The Cup' que aplegarà els juvenils del Barça, Espanyol, Girona, Real Madrid i altres equips. Dijous comença el torneig amb el partit Aquahotel FC-Espanyol a les 4 de la tarda a Can Xaubet. El torneig acabarà el diumenge al vespre amb la final dels millors equips del torneig.

 

1


 

Ser una edició històrica, amb entrada gratuïta pels espectadors i que es podrà veure cada dia per Esport3 de TV de Catalunya.


 

Per tant, a Pineda arriben els millors jugadors de bons equips de primera divisió. L'alcalde de Pineda, Xavier Amor, ha explicat que el compromís és acollir tres anys aquest torneig a Pineda. Començarà el 18 d'agost a Can Xaubet de Pineda.


 

Del 18 al 21 d’agost, per Movistar i Esports 3

La competició arrencarà el dijous i enfrontarà als equips juvenils de Barça, Reial Madrid, Espanyol, Girona, Reial Societat, Cádiz, el Pafos de Xipre i el conjunt local Aquahotel F.C. Els partits es podran seguir a través dels canals de Movistar i Esport 3, que en faran un seguiment exhaustiu, pendents de les noves promeses del món del futbol.