Vés al contingut
1

Aquest divendres espectacle obert de la companyia Planeta Impro al Pati de Can Comas

 

L'Espai Jove-Can Jalpí continua amb les seves propostes d'oci alternatiu per als i les joves del municipi.

Aquest divendres, a partir de les 22h, espectacle obert de la companyia Planeta Impro al Pati de Can Comas

Us podeu inscriure a través del formulari enllaçat que trobareu a instagram de l'Espai Jove i a Twiter de l'Ajuntament de Pineda.


 

Cada divendres des de l'1 de Juliol fins al 9 de Setembre s'ha programat una activitat diferent d'oci nocturn per a joves a partir de 16 anys. Es una iniciativa conjunta de les Àrees de Cultura, Esports, Salut i Joventut de l'Ajuntament de Pineda.

Contempla un programa d’activitats que es fan els divendres a la nit amb una oferta esportiva, artística, musical, de cinema i lúdica.

 

 

El JPK va néixer el 2020

El projecte té les seves arrels l’any 2020, quan es va engegar amb l’objectiu de dur el missatge de reducció de danys i de protecció davant la Covid als joves quan estaven reunits a espais oberts. L’actuació va fer palesa una necessitat d’espais oberts per als joves en altres franges horàries i una demanda d’un ventall d’activitats diferent o alternatiu a la discoteca o al botellot a la platja durant les nits d’estiu.


 

A més, l’Espai Jove-Can Jalpí fa una àmplia oferta d’activitats durant l'estiu per als joves i adolescents del municipi. Amb un total de tres programes d’estiu adaptats a diferents franges d’edat, d’interessos i d’horaris, combinen propostes lúdiques amb les formatives. Les activitats tenen una gran acollida i s’han acabat confirmat com un èxit, apropant-se a la xifra de 300 inscrits per a les diferents jornades dissenyades.