Vés al contingut
1

Guia per visitar o viure al Maresme amb mascotes

Foto de K Sasaki en Unsplash

 

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme edita una guia per visitar la comarca amb mascotes. Inclou diversos codis QR per poder ampliar la informació sobre quines són les platges per gossos o quins establiments accepten mascotes. És útil tant pels residents del Maresme que volen visitar un altre municipi amb el seu gos com pels turistes que passen les seves vacances a la comarca acompanyats de la seva mascota, pel que la guia s’ha elaborat en català, castellà, anglès i francès.

La guia és interactiva, ja que compta amb codis QR per ampliar la informació sobre quines són les platges del Maresme habilitades pel bany de les mascotes; el llistat d’establiments de restauració, allotjaments i serveis pels gossos; o un enllaç al perfil de Wikiloc del Consorci per tal d’accedir a la xarxa de rutes de la comarca per fer una mica d’exercici.

La guia es repartirà en paper a les oficines de turisme, als punts d’informació turístics (PIT), als ajuntaments i als establiments Pet Friendly. També es pot trobar online:

https://costadebarcelonamaresme.cat/sites/default/files/publicacions/adjunt/llibret_ca_en_ok_v3.pdf