Vés al contingut
1

Obert el termini pels nous ajuts a empreses i emprenedors de Pineda

Des del Centre Innova s’ha presentat el pla anual d’ajudes per a la promoció econòmica local. Aprovades aquest dilluns a la Junta de Govern Local, les línies preveuen creixements de fins al 20% en alguna de les seves partides. Aquest any seran 35.000€ el total acumulat per a les cinc línies que s’han presentat, cadascuna amb un percentatge diferent sobre el total, que es podrà ajustar en funció de les sol·licituds que arribin. En cap cas quedarà ni un sol euro per adjudicar.

 

 

Les línies presentades i algunes de les seves condicions són les següents:


 

Ajuda per trasllat d’activitats. Fets entre l’1 d’octubre de 2021 i el 30 de setembre de 2022. Es contemplen tots aquells trasllats fets dins de Pineda cap a zones de concentració comercial o cap al polígon. També disponible per als qui s’han traslladat des d’un altre municipi cap a Pineda de Mar. Es subvenciona fins el 50% del trasllat i un màxim de 1.500€ totals.


 

Ajuda per a noves persones autònomes. Dedicat a persones que hagin iniciat la seva activitat laboral com a autònoms a partir de l’1 de setembre de 2021. Aquesta línia s’incrementa dels 850€ que s’oferien fins ara, als 1.000€ d’aquest any.


 

Ajuda per contractació de noves persones. Reservat per aquelles empreses amb centre de treball ubicat al municipi que hagin contractat, a partir de l’1 de setembre de 2021, a persones provinents de l’atur. Aquesta línia també s’incrementa respecte la d’anteriors anys, arribant a 1.000€ en aquesta ocasió.


 

Ajudes per a la transformació digital. Despeses i inversions fetes entre l’1 d’octubre de 2021 i el 30 de setembre de 2022, en projectes i actuacions de transformació, implantació, formació o consultoria digital de negocis. La subvenció d’aquesta línia pot arribar als 750€.


 

Ajudes per a ampliacions, adequacions i millores de locals comercials. Per a establiments de Pineda de Mar que hagin fet obres d’aquest tipus en el període que va de l’1 d’octubre de 2021 al 30 de setembre de 2022. Per aquests casos es pot adjudicar fins el 50% del total amb un màxim de 1.500€ per actuació.

 

1