Vés al contingut
1

Aprovats el Pla de voreres i el Pla d'asfaltatge de Pineda, que s'executarà fins desembre

Foto d'arxiu RP

 

El Pla de voreres i el Pla d'asfaltatge han estat aprovats per la Junta de Govern Local. Està previst que durant el segon semestre de 2022 es desplegui el primer pla, el de voreres, i que el d'asfaltatge comenci a finals d'any i s'allargui durant el 2023. La inversió més gran serà la reservada pel pla d'asfaltatge, al qual es destinaran 928.218,49 euros. Per la seva banda, el pla de voreres comportarà una despesa de 795.441,26 euros.


 

La superfície total que serà intervinguda arriba als 3.923,35 metres quadrats en el cas del Pla de voreres, mentre que pel Pla d'asfaltatge la intervenció s'eleva a 32.055,61 metres quadrats. En aquest sentit, els principals trams on s'intervindrà seran l'Avinguda Verge de Montserrat, substituint més de 1.400 metres quadrats de les seves voreres i el carrer Jacint Benavent, que renovarà l'asfaltat de més de 7.000 metres quadrats.


 

Quins seran els carrers afectats pel Pla d'asfaltatge?


 

El projecte d'aquest pla es divideix en dues fases, amb intervenció en diferents carrers.


 

Primera fase: Rambla Catalunya, Avinguda Mare de Déu de la Mercè, Carrer Montpalau, Carrer Duero, Carrer Julio Romero de Torres, Carrer Juan de Juanes, Passatge Llimona i Carrer Anglada


 

Segona fase: Carrer Montecarlo, Carrer Mèxic, Carrer Jacint Benavent, Carrer Marconi i Santiago Rusiñol.


 

Quins seran els carrers afectats pel Pla de voreres?


 

Tot i la previsió d'intervenir sobre el Passeig Marítim, finalment aquesta actuació es farà més endavant. Així, el pla que s'executarà els sis darrers mesos del 2022 afectarà a: Passeig Europa, Carrer de Ponent, Avinguda de La Hispanitat, Avinguda de La Verge de Montserrat, Carrer de Santiago Rusiñol.