Vés al contingut
1

Continuen els ingressos COVID als Hospitals de Calella i Blanes, amb un lleuger descens

El nombre total de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació és de 45 persones, 9 menys que el dijous 21 de juliol. Actualment, hi ha 21 pacients ingressats a l’Hospital de Calella, 8 a l’Hospital de Blanes, 4 a l’Hospital-Asil Sant Jaume de Blanes i 12 a l’Hospital Sociosanitari de Lloret de Mar.


 

Tenint en compte l’últim recompte (21/07), a l’Hospital de Calella s’han registrat 21 nous casos i 22 altes, 10 dels quals són pacients que ja han negativitzat, però continuen ingressats al centre. S’han comptabilitzat 2 defuncions.


 

A l’Hospital de Blanes, respecte a l’últim recompte (21/07), s’han comptabilitzat 8 ingressos i 8 altes, 4 dels quals són pacients que ja han negativitzat, però continuen ingressats al centre. No s’ha comptabilitzat cap defunció.


 

Des de l’últim recompte (21/07), a l’Hospital Sociosanitari de Lloret de Mar, s’ha comptabilitzat 1 nou cas positiu, mentre que 10 pacients ja han negativitzat respecte de la setmana passada. Tampoc s’ha comptabilitzat cap defunció.


 

Pel que fa a l’Hospital-Asil Sant Jaume de Blanes, s’han detectat 4 nous casos positius durant la darrera setmana.


 

Segons els informes de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS), el risc de rebrot a l’Alt Maresme, en la darrera setmana, se situa en els 181 punts i l’RT és de 0,65. Mentre que a la Selva Marítima el risc de rebrot és de 194 punts i l’RT és del 0,73. Al global de la Regió Sanitària, el risc de rebrot arriba als 175 punts i l’RT és de 0,78.


 

Tenint en compte tots els centres de la Corporació, actualment hi ha 4 professionals positius i en aïllament per la Covid-19.