Vés al contingut
1

Carmen: «M'han estafat comprant entrades de Serrat pel portal Viagogo. No vull que li passi a ningú més"

Imatge: https://elcierredigital.com/investigacion/783447215/siete-mayores-estafas-viagogo.html

 

Escolta AQUÍ l'entrevista a la Carmen

 

Una veïna, la Carmen, ha fet públic l'estafa que ha patit comprant entrades d'Arts d'estiu per concert de Serrat a través del portal Via Gogo. La Carmen ha explicat a Ràdio Pineda que es va adonar que no era el portal oficial en fer el pagament, i a no va poder fer-se enrere. Després l'enviaven a un enllaç que no permet descarregar les entrades i ha perdut els diners i s'ha quedat sense aquestes. La Carmen ha volgut fer públic el seu cas «perquè això no li passi a ningú més».


 

Ara la Carmen està desesperada per trobar unes entrades pels seus pares, que són grans i són de Pineda. A la web oficial estan exhaurides. Si algú no pot anar al concert i vol recuperar els diners de les entrades pot contactar amb ella, trucant-nos a Ràdio pineda i us posarem en contacte.

 

ÚLTIMA HORA (20/07/22 - 14h.): Una veïna de Pineda ho ha escoltat per la ràdio, ha renunciat a les seves entrades i les ha ofert a la Carmen, a preu de cost. Ara els pares de la Carmen podran anar al concert gràcies a aquest gest. La Carmen ha trucat a Ràdio Pineda per fer l'agraïment.


 

Són molts els consumidors que denuncien a través de portals a internet les estafes en la venda d'entrades. La OCU, l'Organització de Consumidoirs i Usuaris, ha sumat 798 reclamacions al portal Via Go Go.

 

També des del foro de Tripadvisor adverteixen d'aquestes estafes a via GoGo.


 

Viagogo no ven entrades, només fa d'intermediari. É és una empresa Suïssa, que abasta fins a 60 països i té la seu al Regne Unit i s'ha convertit en un portal de revenda. Des de l'organització d'Arts d'estiu adverteixen que la compra d'entrades s'ha de fer sempre a través els portals oficials.