Vés al contingut
1

Pineda i Calella certifiquen la nova etapa de relacions polítiques en matèria de seguretat

Pineda i Calella treballaran conjuntament per la seguretat i amb una sola estratègia, entre tots dos ajuntaments i totes les forces de seguretat: Policies Locals, Mossos, Guardia Civil i Policia Nacional. Així es desprèn de la reunió local conjunta de seguretat de Calella i Pineda de Mar celebrada ahir i presidida per l'alcalde de Pineda, Xavier Amor, i l'alcalde de Calella, Marc Buch.

 

Can Carreras, dispositiu d’estiu i dispositiu de trànsit.

els principals acords han estat: realitzar una petició formal a la Generalitat per demanar un increment de la dotació de Mossos d’Esquadra que donen servei a la zona i la posada en marxa dels dispositius acordats en la primera mesa de coordinació que es centraven en els eixos: urbanització de Can Carreras, dispositiu d’estiu i dispositiu de trànsit.

 

 

Dispositiu per fer front a la violència sexual

Fruit d'aquesta trobada, s'ha acordat abordar un aspecte preocupant com és la violència sexual i s'ha acordat la creació d'un dispositiu conjunt per fer-hi front. Una nova matèria de coordinació amb la que es pretén seguir millorant la comunicació entre els dos municipis. Els dos alcaldes han decidit que a finals d’any faran una segona reunió per tal de fer un balanç global de les actuacions.



.

 

1

 

 

Els dos alcaldes han constatat la voluntat de col•laboració. L'alcalde de Pineda, Xavier Amor, ha destacat la bona entesa entre els ajuntaments i els cossos de seguretat. Així ho ha explicat també l'alcalde de Calella March Buch.

 

La reunió va estar presidida pels alcaldes Marc Buch i Xavier Amor, i va comptar amb la presència destacada de Begoña Curto, subdirectora general de Suport al Sistema de Seguretat en l’Àmbit Local de la Direcció General de Coordinació de les Policies Locals; dels tinents d’Alcalde de Calella, Albert Torrent i Josep Torres; i de Pineda de Mar, Sílvia Biosca

 

1