Vés al contingut
1

Puja la natalitat al Maresme

El Maresme ha registrat un increment de la natalitat el darrer any. El 2021 va tancar la tendència dels darrers 6 anys i hi van néixer a la comarca 3.170 nadons, un 1,77% més que l’any anterior. Aquest augment constrasta amb les dades del conjunt de Catalunya que continuen a la baixa. En concret, el territori català va registrar un descens de la natalitat de l’1,3%. Tot i això, la taxa bruta de naixements al Maresme és inferior a la catalana. Mentre a la comarca és del 6,9%, al conjunt de Catalunya arriba al 7,4%.

 


 

 

15 dels 30 municipis del Maresme van registrar l’any passat més naixements que el 2020 destacant els increments relatius registrats a Caldes d’Estrac i Premià de Mar. En canvi, 14 municipis van seguir la tendència a la baixa en el nombre de naixements i Santa Susanna (-46%) i Teià (-28%) són les poblacions on el descens ha estat més intens. A Pineda hi ha hagut una lleugera baixada de la natalitat (-14%) i l'any passat va haver 186 naixements.


 


 

Podeu ampliar aquesta informació consultant l’anàlisi realitzat per l’Observatori de Desenvolupament Local del Consell Comarcal del Maresme:

https://www.ccmaresme.cat/natalitat-al-maresme-any-2021/