Vés al contingut
1

Gent de Pineda estrena la campanya Pineda Batega amb el Comerç Local

Fotos: Ajuntament / Gent de Pineda


 

L’associació Gent de Pineda estrena una nova campanya amb el lema Pineda Batega amb el Comerç Local i «dona la cara». Han participat un total de 77 establiments i s’han aconseguit nous inscrits.


 

L’objectiu és donar visibilitat als negocis locals i apropar-los a la seva població,. Per això Gent de Pineda ha preparat una campanya amb la que, literalment, donen la cara. Seguint la línia d’altres associacions de comerciants de Catalunya, la campanya consisteix en col·locar banderoles en les que apareixeran les cares de cadascun dels comerciants del municipi que s’hi han adherit. Les banderoles estan penjades en fanals de diferents punts de Pineda de Mar, amb colors alegres i destacant el nom de cada establiment que hi participa.


 

Gent de Pineda ha valorat positivament la participació dels seus associats en la campanya, aconseguint aplegar un total de 77 comerciants. A més, destaquen que a partir d’aquesta iniciativa hi ha hagut nous establiments que s’han sumat a l’associació, que ha arribat a la xifra de 114 negocis.

Els punts de contacte amb l’associació poden ser a través del correu (info@gentdepineda.com), telèfon (600 960 203) i del local situat a plaça del Pilar, 2.


 

Localització dels fanals


 

Poblenou:

Avinguda Hispanitat, entre Rierany dels Frares i avinguda Mediterrani.

Avinguda Mediterrani, entre Plaça Nova i avinguda Hispanitat.

Passeig Europa, entre passeig Diputació i restaurant Domèstic.


 

Pineda Centre:

Tota l’avinguda Montserrat.

Carrer Bertomeu entre plaça Mèlies i passeig Marítim.

Carrer Moragàs i Barret entre plaça Espanya i carrer Barcelona.

Carrer Jaume Balmes entre carrer Biblioteca i avinguda Montserrat.

 

1