Vés al contingut
1

Arriba el Pineda Summer CUP del Racing Pineda, amb un premi de 2022€ per l'equip guanyador

El Racing Pineda organitza el Pineda Summer CUP, el torneig de l'any. Serà aquest divendres i dissabte al Pavelló de Can Xaubet (Pineda de Mar). Participen 10 equips de futbol sala molt competitius que aspiren a premis destacats: 2.022€ per a l'equip campió i també un premi de 500€ per al segon equip.

El president del Racing Pineda, Víctor Lacasta, ha dit que es podrà veure bon futbol, ja que vindran a Pineda jugadors que estan a Primera i Segona Divisió i equips d'arreu de Catalunya. Els partits comencen aquest divendres a les 9 de la nit fins les 3,30 de la matinada. Dissabte, els partits seran entre les 12 del migdia i les 10 del vespre.

Víctor Lacasta ha explicat que el primer premi de 2.022€ vol ser un al·licient, i per això l'han anomenat «El torneig de l'any» com l'any actual. Ha dit que que volen que tothom gaudeixi de bon futbol. El president, Víctor Lacasta, ha fet una crida en nom del Racing Pineda a què tothom qui vulgui s'animi a anar a Can Xaubet a veure el torneig a partir d'avui a les 9 de la nit.

Les dues semifinals seran dissabte a les 7 i a les 8 menys 10 de la tarda i la final serà dissabte a les 9 del vespre.


 

 

1