Vés al contingut
1

Ràdio Pineda estrena la programació d'estiu amb la revetlla, nous indicatius i la 2ona. temporada de "El test del bon pinedenc"

Qui faci la revetlla a casa té la música assegurada, perquè el DJ Ricard Ubach ha preparat una selecció de música de ball per la nit de Sant Joan. La programació especial començarà a partir de els 8 del vespre i s'allargarà fins les 4 de la matinada. També, aquest 23 de juny és el dia en que Ràdio Pineda estrena els nous jingles de l'emissora amb una nova imatge sonora més estiuenca. El lema és "Ràdio Pineda: Som Estiu"

 


"El test del bon pinedenc"

En format audiovisual, aquest estiu estrenem la segona temporada de El Test del Bon Pinedenc, amb Estefania Burgos. En aquest programa, els participants miren de respondre preguntes referents al municipi, sempre amb bon humor. El Test del Bon Pinedenc compta amb un capítol setmanal que es podrà veure pel Canal de You Tube de Ràdio Pineda, Instagram i Facebook.

1


Música, informatius de proximitat... i regals

La bona música i els informatius de proximitat continuaran sent els protagonistes. I també l'estiu portarà també regals per la nostra audiència. Els primers són, per la Revetlla, els sortejos de Los Extremeños, SoniaAurea Cakes i Wine Palace. Durant el més de juliol sortejarem també entrades per parcs aquatics i d'altres sorpreses.