Vés al contingut
1

Els Ambients són espais d’aprenentatge i de joc pels més petits a l’escola Jaume I

Fotos: Ràdio Pineda

 

Escolta AQUÍ el programa

 

Els trobem al hall d’Educació Infantil del centre i estan repartits en dos grans espais on hi ha lego, art, cotxes i trens, animals, la caseta, la zona d'experimentació, el centre de salut i la botigueta. Són espais d'aprenentatge on els alumnes es relacionen i es comuniquen mentre juguen i aprenen. En aquests espais s’ofereixen materials i recursos segons el tipus d'ambient.

El paper dels mestres consisteix en guiar i acompanyar als infants durant aquest moment de joc. La coordinadora d'infantil i mestre de P3 Janina Castells ha explicat que l’objectiu principial és que s’ho passin bé però també treballar vocabulari, intercanvi de rols i aprendre sobre diferents siutacions de la vida quotidiana.

 

2

Janina Castells a l'ambient de la caseta

 

 

Una representació dels alumnes de P5 ens han parlat d’aquests espais i ens han explicat les normes per poder jugar-hi. Son el Javier, el Nahuel, l’Aroa, l’Arwa, l’Amir i la Lola. Tenen entre 5 i 6 anys i ens han explicat quins ambients els hi agrada més.

 

 

1

2

3

 

 

 

 

5

6

6

 

Podeu tornar a escoltar el programa ‘Anem a l’escola’ dedicat als Ambients d’Eduació Infantil de l’escola Jaume I al web www.radiopineda.cat al servei de Ràdio a la carta, a l'espai (Anem a l'escola). Presentat per Olga Diéguez.

 

9

 

8

8

 

2

9