Vés al contingut
1

Comencen els actes a Pineda amb motiu de Mister Internacional Spain i Miss World Spain 2022

Comencen els actes a Pineda amb motiu de Mister Internacional Spain i Miss World Spain 2022. Durant tota la setmana, Pineda acull els 52 candidats i les 52 candidates, que participen en diferents events. Els actes centrals seran divendres i dissabte, amb les dues gales a Can Xaubet. Aquest matí s'ha fet la roda de premsa de presentació, a la Platja dels pescadors.

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

Cres del Olmo, president de Miss World Spain i Mister Internacional Spain, ha explicat que se senten molt ben acollits a Pineda. També ha dit que estan molt il·lusionats en tots els actes. Els principals mitjans que fan el seguiment són TVE i les revistes Hola, Semana i 10 Minutos. Cres del Olmo ha explicat que esperen, des de l'organització, poder contribuir a la projecció turística del municipi, ja que la premsa en fa molt seguiment a nivell de l'estat. També ha explicat que el certamen té una vessant solidària, ja que cada representant aporta un projecte social, amb el lema «Belleza por un propósito».

 

Alfonso Ruiz, director general de Europe i hoteler de 30º, ha agraït la confiança que ha posat l'organització en Pineda i també ha volgut remarcar que el turisme està canviant i cal donar-se a conéixer més enllà del propi hotel. L'alcalde de Pineda, Xavier Amor, ha posat en relleu els actes que potencien el turisme de proximitat, i ha dit que és «un aparador obert al món a través dels mitjans i de les xarxes socials». Ha dit que també hi ha molts actes oberts a la població i,alhora, ha destacat les dues gales centrals de divendres i dissabte.

 

Hi ha proves esportives, de talent i visita dels candidats i candidates a diferents punts de Pineda, ruta gastronòmica i comerial. Podeu consultar tota la programació a www.pinedademar.cat.

 

L’organització del certamen de les gales de "Mister International i Miss World Spain 2022" ja ha posat a la venda les entrades per la celebració de les gales finals que se celebraran al poliesportiu de can Xaubet divendres i dissabte. El preu de l’entrada per a cada gala és de 15 euros al web entrapolis.com.

Dijous també hi haurà una gala, amb entrada gratuïta, a la plaça Espanya. Serà la Gala Top Model i de vestits regionals a les 9 del vespre.

1

 

1
 

1