Vés al contingut
1

Ja podeu comprar les entrades pels espectacles que s’han programat a partir del mes d’octubre a L’Auditori de Pineda.

 

 

Ja podeu comprar les entrades pels espectacles que s’han programat a partir del mes d’octubre a L’Auditori de Pineda. Ja no queda ni una sola entrada per l'obra de teatre 'Señora de rojo sobre fondo gris' amb l'actor José Sacristán. Però encara queden entrades pels altres espectacles.

 

Pel públic familiar s’han programat dos espectacles. «Joc de cadires», el dia 30 d'octubre, de la companyia Cal Teatre, i el musical «En Joan sense por i la casa encantada» de la Roda Produccions que es podrà veure el dia 11 desembre.

 

També queden entrades pel concert «Smokin' Blues» (19 de novembre) una banda liderada pel pinedenc Lluís Navarro "Nano", finalista de La Voz Sènior 2022, que oferirà un concert interpretant clàssics del blues com Muddy Waters, B. B King o Howlin Wolf. Finalment, «Les bones intencions» (6 de novembre) de Miriam Iscle i Joan Negrié, és una història en to de comèdia sobre dos personatges que es pregunten com han arribat on han arribat.

 

Podeu consultar tota la programació i comprar les entrades a través de la web www.auditoripineda.cat, i també a Can Comas (plaça Catalunya 3, Pineda de Mar), de dilluns a divendres de 9 a 14 h. Les persones titulars del carnet «Amics de L’Auditori» obtindran descomptes. La targeta es pot demanar gratuïtament a Can Comas.