Vés al contingut
1

Saüc en Flor publica el nou treball discogràfic 'Solei', «més obert, lluminós i animat»

 

Després de publicar 'D'obaga', ara presenten el nou tema 'Atzur' com a primera cançó del nou treball 'Solei'.

Segons els seus integrants, «Atzur és un cant a la placidesa del bon temps, de l'airet fi i suau", a la frescor de l'aigua quan ve la calor». També diuen que és una «lloança a la mar, als esbarzers i al cel».

S'ha estrenat a la revista Enderrock i des d'avui està disponible a totes les plataformes. El video ha estat filmat als carrers de Pineda.

https://www.youtube.com/watch?v=TtuTnlLbzno


 


 

Saüc en Flor

Saüc en flor naix després de rondar, durant hores, per les obagues i els soleis del Montnegre i l’Alta Garrotxa. Des de la senzillesa, la seva proposta musical es pot descriure com a 'beat silvestre'.

Un bategar bosquerol que arrela en la tradició mentre joguineja amb les sonoritats modernes, amb un peu a l’acusticitat i l’altre al so elèctric. Una música plena de matisos, i interpretada amb la simplicitat dels jocs de veus. Tot plegat, acompanyat d’un subtil joc de guitarres i contrabaix que acompanya a la perfecció aquesta passejada introspectiva.

Saüc en flor són els pinedencs Genís Poch i Cassola (veu principal i guitarra), Carles Camps (guitarra i veu) i el calellenc Gerard Avellaneda (contrabaix i veu). També és possible veure’ls en format quartet, afegint-hi la bateria d’en Jamil Mateos.

Tenen moltes col.laboracions com ara la de Rocio Pinto i Elena Tarrats, la guitarra d'Àlex Pañero o l'acordió de Roser Gabriel. Com 'D'obaga', 'Solei' ha estat enregistrat a Cardamomo Studio, de la mà d'Emili Bosch (b1n0).


 

Les lletres de les cançons són en un llibret editat per Roure Edicions, on també hi ha les lletres del primer EP i quatre poemes inèdits de Guim VallsMaria SevillaNúria Bendicho i Oriol Sauleda. Aquest segon EP està previst que surti sencer cap a mitjans de setembre.