Vés al contingut
1

Torna el TriRelay Triatló aquest dissabte a Pineda

 

És un triatló per relleus en distància Super Sprint ( 300 m natació, 7 km ciclisme i 2 km cursa a peu). Una prova singular, elèctrica i espectacular que es fa de forma consecutiva i de forma encadenada. Cadascun dels 3 integrants fa les tres proves abans de passar el relleu al següent membre del seu equip. La classificació final està determinada pel temps entre la sortida del primer participant i l’arribada del darrer rellevista. Sempre suposa un repte per l'organització.


 

La categoria popular OPEN (en les seves tres modalitats: masculí, femení i mixt) permet la participació de tot tipus d’esportistes, tant federats com no federats, i és una bona oportunitat per conèixer el món del triatló. Hi ha molt de suport i moltes persones implicades a banda de tot un equip professional que és imprescindible. També hi ha molts de voluntaris.

 

La prova es fa al Passeig Marítim de Pineda:

14:00 – 17:00 Recollida de dorsals (TOTS ELS PARTICIPANTS)
14:00 Obertura boxes
15:15 Tancament boxes
15:30 Sortida TriRelay Elit Masculí
15:31 Sortida Elit Femení
15:40 Sortida Open
15:30 Obertura boxes prova jove
17:00 Tancament boxes prova jove
17:15 Sortida Triatló Jove (categories Infantil, Cadet i Juvenil)
16:00 Obertura boxes Endurance
17:00 Tancament boxes Endurance
17:45 Sortida Triatló Endurance (Doble Super Sprint individual)
19:15 Entrega de Premis

 

Trobareu més informació de la prova a les xarxes socials (Facebook, Instagram i Twitter), amb el perfil @Trirelay , i al web http://trirelay.cat


 

La Trirelay Duatló afecta a la mobilitat del trànsit:


 

Circuït cursa a peu i bici:

 

- Des de les 9'00h fins a les 19'00h no es podrà circular pel Pg. Marítim (entre la Pl. Estació i la Pl. del Sol) i pel c/ Consolat de Mar (des de Plaça Estació fins a terme de Santa Susanna).