Vés al contingut
1

Ezequiel Ramírez es proclama campió d'Espanya de Men's Physique Fitness i competirà al Campionat del Món

 

Ha competit a la població de Trillo a Guadalajara per participar al campionat estatal. Ezequiel Ramírez ha dit que «està molt content del resultat». Ara s'ha classificat pel Campionat Mundial WABBA, oficialment anomenat Mr & Miss World WABBA , que es celebrarà el 18 de Juny prop de Venècia. Assegura que «és un somni fet realitat».

Ha dit que «hi havia un gran nivell de tots els atletes amb qui va disputar la categoria». Ara, el campionat li permet disputar totes les categories en les quals està habilitat per optar a nivell internacional. Assegura que «li costarà assimilar el premi i ara vol donar la millor versió possible i representar Espanya al més alt nivell».

 

L'esportista també ha explicat que és molt important mantenir la concentració més que un entrenament específic de gimnàs. Ha dit que «a la seva categoria es valora que hi hagi un gran equilibri entre la musculatura, però amb harmonia i una bona posada en escena el més natural possible i que no sigui forçada». Ara el repte està en «afinar al màxim perquè és qüestió de detalls mínims»

 

Ha dit que «darrera dels campionats hi ha un gran entrenament, amb sessions de musculació i cardiovascular i vetllant per la bona alimentació en tot moment». Ha dit que «s'ha de saber tenir els peus a terra» però «qui vol competir gaudeix de la preparació». També ha afegit que «tothom pot estar millor amb el seu cos, dedicant temps per cuidar-lo» però ha matisat que «els beneficis arriben quan es fan de forma saludable amb una alimentació correcte i respectant el descans». També hi té a veure l'aspecte genètic i sobretot l'alimentació.

En només 10 dies ja estarà competint al Campionat del Món.


1