Vés al contingut
1

Aquest dissabte es celebra una nova edició del Fora Estocs a Pineda

 

Foto d'arxiu.

 

Es farà a la Plaça de les Mèlies a càrrec de la Fundació Molí d'en Puigvert. Degut a la gran afluència de públic en aquest esdeveniment, cal reservar al preu de 2€, l'entrada per torns. El primer serà a les 10.00 i l'últim a 2/4 de 6. Després de cada torn es renovarà l'estoc per a la venda. Està organitzat per l'Ajuntament de Pineda.

 

Les entrades es poden aconseguir a través d'entrapolis (www.entrapolis.com/entrades/fem-foraestocs-del-moli-a-pineda).

Els diners recollits de les reserves es destinaran íntegrament a la Creu Roja de Pineda. L'horari del fora estocs és de 10 a 19h. 

No es podrà circular i estacionar vehicles al lateral i carrer de la Vila, zona blava. També estarà tallada la circulació de vehicles a la plaça d'Espanya.  


 

Molí d'en Puigvert

És una entitat privada, d’iniciativa social i sense ànim de lucre, orientada a la inserció laboral i social de persones amb transtorns de salut mental. El seu objectiu és contribuir a que la persona amb malaltia mental millori les seves competències professionals i pugui incorporar-se al món del treball de forma normalitzada, així com contribuir al canvi en la percepció que la societat té de les persones afectades per una malaltia mental. Per això dediquen bona part de la seva tasca a fer visibles les capacitats personals i laborals de les persones amb les que treballen cada dia.