Vés al contingut
1

La biòloga Carme Buxalleu ha fet una ruta guiada per conèixer la vegetació dels boscos de ribera

 

Ha estat una ruta guiada per la Vall de la Riera per conèixer la flora i vegetació del nostre entorn més proper, les plantes i els arbres dels boscos de ribera del Montnegre, i moltes altres curiositats. Ha estat organitzada pel Centre Excursionista de Pineda i ha aplegat 30 persones.

 

1

 

1

 

1


 

Carme Buxalleu

Llicenciada en biologia, màster en biodiversitat per la universitat de Barcelona i actualment, a la mateixa universitat, acabant un doctorat sobre la sintaxonomia de les brolles calcícoles adscrites als Ononido-Rosmarinetea.

Fa estudis de flora i vegetació o projectes de restauració, entre d’altres. Ha dut a terme nombroses sortides i xerrades de caire naturalístic, i ha col·laborat en la redacció de diversos textos, ha escrit articles científics i un llibre (l’Alt Maresme, itineraris de natura).

 

Nova ruta guiada per la vall d'Osormort

El Centre Excursionista també han anunciat la propera sortida de senderisme oberta a tothom per Sant Sadurní d'Osormort el proper diumenge 22 de maig. És una ruta de 6 hores de durada per les Guilleries que us descobrirà un espai de gran bellesa.

Tota la informació la trobareu a www.montpalauteam.cat