Vés al contingut
1

Setmana LGTBI a Pineda amb xerrades, projeccions i una Festa Pride

Fotos: Ràdio Pineda

 

 

Escolta AQUÍ l'entrevista


 

 

Comencen els actes de la segona edició de la Setmana LGTBI a Pineda per parlar de diversitat, orgull i discriminació. Els actes s’allargaran fins el 28 de maig i hi haurà projeccions, xerrades per a joves i famílies, una Festa Pride i un programa especial a Ràdio Pineda dimecres al migdia. Jennifer Mercader, integradora social de l’Espai Jove ha dit que l’objectiu és donar visibilitat a aquest col·lectiu.

Es farà una sessió dirigida a les famílies amb la psicòloga del SAI de Pineda (Servei d’Atenció Integral LGTBI). Jennifer Mercader ha explicat que oferirà consells i informació.

Els actes comencen avui dilluns amb una tarda de cinema. Demà dimarts es farà una xerrada on els joves en procés de transició explicaran la seva experiència a altres joves.

Dimecres dia 18 Ràdio Pineda farà un especial ‘Pineda es Mou’ amb diversos testimonis i professionals.

Dijous dia 19 de maig es farà la xerrada ‘Sortir de l’armari i altres històries’ on un grup de joves que representen la diversitat dins el col·lectiu explicaran les seves experiències personals entorn a la descoberta de la seva orientació sexual.

El dimarts 24 de maig es projectarà el documental ‘En Femme’ sobre la comunitat cross-dressers de Barcelona a les 18h a Can Jalpí.

El dijous 26 de maig es farà l’espai per a famílies amb la psicòloga del SAI (Servei Atenció Integral LGTBI) a les 19h al Centre Cívic.

Els actes acabaran el dia 28 de maig amb una Festa Pride a Pineda on hi haurà música, concursos i una carrera de talons amb premis pels als guanyadors. Durant la tarda s’oferirà un berenar als assistents.

Els actes de la setmana LGTBI a Pineda els organitza l’Ajuntament de Pineda, en motiu del Dia Internacional contra la LGTBIfòbia, que es commemora el dimarts 17 de maig.


 


 

Dimecres dia 18 Ràdio Pineda farà un especial ‘Pineda es Mou’ amb diversos testimonis i professionals. El dijous 26 de maig es farà l’espai per a famílies amb la psicòloga del SAI (Servei Atenció Integral LGTBI) a les 19h al Centre Cívic. Els actes acabaran el dia 28 de maig amb una Festa Pride a Pineda on hi haurà música, concursos i una carrera de talons amb premis pels als guanyadors. Durant la tarda s’oferirà un berenar als assistents.

Els actes de la setmana LGTBI a Pineda els organitza l’Ajuntament de Pineda, en motiu del Dia Internacional contra la LGTBIfòbia, que es commemora el dimarts 17 de maig.


 


 

2