Vés al contingut
1

Aquest diumenge s'inauguren les noves pistes de bàsquet 3X3 a la plaça de la Rasa Vella

Les pistes estan situades a la plaça de la Rasa Vella, a tocar del carrer de la Val d'Aran. Serà una gran festa popular i del bàsquet, amb animació tot el matí, sorpreses i regals per als assistents a la inauguració i samarretes per a tots els participants al torneig. El torneig es farà entre les 10 del matí i les 8 del vespre i l'acte inaugural serà a les 12.

 

L'alcalde de Pineda Xavier Amor ha destacat les pistes s'han dissenyat amb un procès participatiu "que s'ha fet amb un grup de joves que estimen el bàsquet, i alhora, s'ha recuperat una plaça pública al centre de Pineda dedicada a l'esport".

 

Xavier Amor ha destacat que «les pistes s'han fet amb un tractament de pintura especial i també hi ha dues per als més petits». Ha afegit que «s'ha treballat amb la UER Pineda per a l'acte d'inauguració i es vol donar un gran ús a aquest espai per als més joves». La UER Pineda també aportarà dues cistelles per als més petits i per tant, també podran jugar el campionat. L'històric jugador pinedenc Nino Buscató serà present a la jornada.

 

 

 

 

40 equips participants al torneig 3x3

S'han inscrit 40 equips que jugaran durant tot el dia una competició que acabarà al vespre. En total hi participaran més de 140 persones de totes les edats. El president de la UER Pineda Miquel Castillo ha dit que el club pinedenc ha estat sempre un referent al nostre país. Noemí Llorens, la vicepresidenta, ha dit també que «des de la UER Pineda valoren molt que s'hagin construït aquestes pistes que fomenten l'esport i al torneig hi ha equips de totes les edats».

 

L'estrena es farà aquest diumenge a partir de les 10 del matí amb un torneig de 3x3, mini-basquet 3x3 i un concurs de triples. També hi haurà foodtrucks, un taller de cal.listènia, animació i moltes sorpreses.

 

La inauguració oficial serà a les 12 del migdia amb l'alcalde de Pineda, Xavier Amor, el regidor d'Esports, Jorge Torres i la resta de l'equip de govern i els portaveus del Consistori. També hi serà Nino Buscató.

 

Incidències de trànsit

A partir de les 8 hores es tallarà el trànsit al carrer Rasa Vella. Per entrar al supermercat Carrefour s'haurà d'entrar pel carreró al costat de la plaça de la Rasa Vella i sortir pel carrer Rasa Vella, per sota el soterrani de la carretera Nacional II (limitació d'altura de 2.5m).

Entrada i sortida al pàrquing de la Mina pel carrer Església.