Vés al contingut
1

Fins divendres podeu demanar les beques d’ensenyament i esports de l'Ajuntament de Pineda pel curs 2022-2023

Foto: Escola Antoni Doltra (Arxiu RP)

 

L’Ajuntament de Pineda té oberta la convocatòria pel curs 2022-23 de les beques d’ensenyament i d’esports. Com en cursos anteriors són beques per material escolar i llibres de primària i ESO, beques per a llars d’infants, les beques de l’Escola de Música i de l’Aula de Dansa, Casals d’Estiu i les beques per a la pràctica d’esports. També es poden tramitar les beques de menjador escolar del Consell Comarcal.

L'alcalde de Pineda ha fet públic que es donen 3000 ajudes a famílies de Pineda i ha assegurat que des de l'Ajuntament es potenciaran sempre. Xavier Amor ha anunciat que properament es faran públiques les beques per a estudis superiors, «que no pertoca fer-ho a l'Ajuntament però la voluntat es tornar a oferir els ajuts» segons ha dit l'alcalde.

 

Presentació de sol·licituds

La presentació de sol·licituds es fa tant de forma telemàtica com presencial. Es podrà presentar telemàticament a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Pineda de Mar. Si s’opta per l’opció presencial serà imprescindible obtenir cita prèvia a través del telèfon 937671560 o bé des de la web citaprevia.pinedademar.org.


 

Beques d’esport

Per tercer any l’ajuntament inclou a la convocatòria de beques d’ensenyament les beques per a la pràctica d’esport: l’objectiu del consistori és afavorir la pràctica de l’activitat esportiva entre els joves sense que la situació econòmica familiar sigui un impediment.

 

1