Vés al contingut
1

Fira Sud s'omple de públic durant un cap de setmana calorós

 

Aquí pots veure una galeria de fotos

 

La fira tenia 100 parades de l'àmbit comercial, d’intercanvi cultural, gastronòmic i artesanal on s'hi ha pogut trobar un ampli ventall de productes i artesanals. També hi havia tallers per a més menuts i molta activitat. Cal destacar també que per primer cop hi havia un estand per a col.laborar amb el poble d'Ucraïna i on hi havia també persones refugiades que són a Pineda i Calella.

 

Ha estat la desena edició de la fira, organitzada per l'Ajuntament de Pineda amb la col.laboració de l'associació de comerciants Gent de Pineda.

L'alcalde de Pineda, Xavier Amor, ha dit que «s'han notat les ganes de recuperar fires com aquesta amb la gran afluència de públic que ha omplert tot el recinte de la fira».

 

Actuacions tot el cap de setmana

Destaquen els concerts de Isabelita Márquez, Javier Ginés, Luís Flores i també El Último Tributo. També hi ha actuat Nando de Creus, i també es va fer l'actuació 'Alma Flamenca', amb la participació de ArtxArt, el Casal de la Dona i el Barri de les Creus.

 

1

 

També es va veure l'actuació del Grup de Ball Mati, l'actuació de la Hdad. Nuestra Señora del Rocio i l'exhibició de ball 'Les nenes d'Ucraïna' i també Salsa Dance Studio. Finalment va actuar l'Associació Gitana de Pineda i per acabar, el Duo Mabel en un concert en acústic molt variat.


 

Oferta gastronòmica durant tot el dia i activitats pels més menuts

Els visitants de Fira Sud van gaudir d'oferta gastronòmica a Cal Vedat i activitats gratuïtes pels més petits.

 

1

 

1