Vés al contingut
1

Aquest cap de setmana arriba a Poblenou la nova edició de Firasud

 

És una fira comercial amb 60 parades comercials, d’intercanvi cultural, gastronòmic i artesanal on els comerciants del municipi i els artesans i talleristes ofereixen un ampli ventall de productes propis de la comarca i dels pobles del sud d'Espanya. És la 10ena edició de la fira.

Durant tot el cap de setmana trobarem el comerç, actuacions, tallers infantils a més d’una desena d’actuacions que es concentren a l’escenari principal ubicat a Cal Vedat.

Destaquen els concerts de Isabelita Márquez, Javier Ginés, Luís Flores i també El Último Tributo. La fira compta amb parades i com sempre es preveu una gran afluència de visitants que recorreran els més de 2000 metres quadrats de fira. Hi haurà 1000 places d'aparcament gratuït.

 


 

La programació

S'inaugura dissabte a les 12 i es podrà veure l'actuació de la Companyia flamenca de Isabelita Márquez a la 1 del migdia. Ha dit que «ha preparat un ampli repertori que agradarà molt al públic».

A les 2 es farà el concert de Javier Ginés que ha dit que «està girant per tot Catalunya i ara té molta il.lusió d'actuar novament a Pineda».

A les 5 de la tarda, actuarà Nando de Creus que ha dit que «farà una actuació molt completa i estarà acompanyat d'altres músics».

A les 6 de la tarda es fa l'actuació 'Alma Flamenca', amb la participació de ArtxArt, el Casal de la Dona i el Barri de les Creus. La Lorena ha explicat que «faran un espectacle molt variat que inclourà actuacions de joves promeses i persones més veteranes que fa anys que actuen».

A les 7 de la tarda actuarà el grup de sevillanes del Grup de Ball Mati. La Mati ha explicat que «sempre volen col.laborar amb les activitats que es fan a Pineda i ho fan sempre amb molta il.lusió».

A les 10 de la nit actuarà El Último Tributo, de cançons de 'El último de la fila'. Ha dit que «es podran escoltar els grans èxits d'una banda èpica dins del panorama musical espanyol».

De diumenge destaca l'actuació de la Hdad. Nuestra Señora del Rocio i l'exhibició de ball 'Les nenes d'Ucraïna' i també Salsa Dance Studio que faran un mostra d'algunes de les activitats de ball que fan durant l'any.

A 2/3 de 3 de la tarda actuarà Luís Flores que porta «un repertori nou que agradarà al public».

A les 4 de la tarda actuarà l'Associació Gitana de Pineda. Finalment a les 5 actuarà el Duo Mabel en un concert en acústic molt variat i que tancarà la fira amb un ambient més relaxat.

Tots els tallers i les actuacions són gratuïts.


 

Oferta gastronòmica durant tot el dia i activitats pels més menuts

Des de les 12 h i durant tot el dia els visitants de Fira Sud podran gaudir de la millor oferta gastronòmica a la zona de Cal Vedat. Els més menuts de la casa també hi trobaran activitats gratuïtes, amb tallers de tota mena de 12 a 14 h i de 16 a 20 h.

 

 

1

 

1

 

 

1

 

1

 

 

1


 

Oferta gastronòmica durant tot el dia i activitats pels més menuts

Des de les 12 h i durant tot el dia els visitants de Fira Sud podran gaudir de la millor oferta gastronòmica a la zona de Cal Vedat. Els més menuts de la casa també hi trobaran activitats gratuïtes, amb tallers de tota mena de 12 a 14 h i de 16 a 20 h.


 

Restriccions de trànsit

Està prohibida la circulació de vehicles a l'Av. Hispanitat, entre Av. Mediterrani i Rierany del Frares, Pg. Europa, entre Av. Puerto Rico i el C. Fleming, C. Goya, entre Av. Hispanitat i C. Fleming i C. 11 de setembre, entre Fleming i Av. Hispanitat.