Vés al contingut
1

Pineda mostra un cop més la seva solidaritat amb els damnificats per la guerra d'Ucraïna

Les persones que ja han col.laborat amb el poble d'Ucraïna s'han mostrat a Ràdio Pineda «consternades per la situació que viu el poble ucraïnès» i han manifestat que «és una gran injustícia».

Ja ha arribat molt de material als nostres estudis que servirà per enviar a Ucraïna de forma solidària. Es demana llet en pols per a nadons, anoracs infantils i per a adults, i mantes entre altres com ara motxilles i productes d'higiene. També aliments en conserva que no sigui en pots de vidre.

Algunes de les persones que ja han ofert el seu suport han explicat a Ràdio Pineda que «mai no haurien pensat que es podria desencadenar una guerra a l'est d'Europa i senten molta impotència davant les imatges que es veuen per televisió».

 

La campanya solidària està coordinada per l'Ajuntament de Pineda, en col·laboració amb Protecció Civil i el Consolat Ucraïnès. Les persones que vulgueu col·laborar ho podeu fer portant material o aliments a Ràdio Pineda C/ Justícia, 25 i també al Centre Cívic Poblenou, a Can Xaubet i a les escoles de Pineda.


 

El material es traslladarà de forma coordinada i d'acord amb el Consolat d'Ucraïna.


 

Principalment es recull

Aliments i productes per nadons (Llet en pols, farinetes, bolquers, tovalloletes...)

Roba i calçat d'hivern per infants i adults

Aliments secs i en conserva (no vidre)

Mantes, sacs de dormir, tovalloles, motxilles

Productes d'higiene personal i de neteja.

 

1

 

1

 

1