Vés al contingut
1

Diumenge es disputa a Pineda la Trirelay Duatló per a equips de tres atletes

 

Foto d'arxiu de Ràdio Pineda.
 

És una prova elèctrica i trepidant, al fer de forma consecutiva i encadenada, 3 duatlons. És una prova on cadascun dels 3 integrants de cada equip realitza un duatló Super Sprint en la seva totalitat, abans de passar el relleu al següent membre del seu equip. La classificació final està determinada pel temps entre la sortida del primer participant i l'arribada del darrer rellevista.

La primera sortida (elit masculí i elit femení)  és a les 10 del matí des del Passeig Marítim, prop de l'estació. L'entrega de premis és a la 1 del migdia al Passeig Marítim.


 

Cursa de 3 km

3Km de cursa a peu per un circuit totalment pla i 100% asfalt en format d'una sola volta per Pineda
El primer rellevista realitza una volta en un circuit parcialment diferent, durant el primer quilòmetre, amb la finalitat que el grup de corredors es pugui estirar amb més comoditat. 2n i 3r rellevista per Circuit pla i asfaltat de 1,5km d'anada i 1,5km de tornada.

Bicicleta, 7 km

El tram de bici, consisteix en realitzar dues voltes de 3,5 km en sentit contrari a la circulació (sentit horari).
Es tracta d'un circuit totalment pla, per tant, molt ràpid on caldrà prendre atenció a les rotondes

Cursa de 1,5 km

100% asfalt, fent 750m d'anada i 750m de tornada.

 

1

 

1

 

1

 

 

1
 

 

Restriccions de trànsit

La celebració d'aquesta prova comporta afectacions de trànsit a Pineda. El dissabte estarà prohibit l'estacionament de vehicles, a partir de les 7 hores, al Pg. Marítim entre l'Estació i el carrer Moragas i Barret per muntatge de la zona de boxes. A partir de les 12 hores es tancarà a la circulació.

El diumenge es tancarà el trànsit de vehicles el Pg. Marítim des de el carrer Llívia fins la Plaça de l'Estació i el carrer Consolat de Mar des de la Plaça Estació fins al terme municipal de Santa Susanna.

https://www.trirelay.cat/