Vés al contingut
1

EM-JuntsXCat demana la restitució dels fanals malmesos i més il.luminació a la Rambla Catalunya

 

 

Ho va demanar al darrer ple municipal la regidora Noemí Llorens, que ha dit que «hi ha una mancança de manteniment de molts fanals de Pineda i hi ha queixes dels veïns». També ha alertat de la falta de llum al recinte per a gossos de la Rambla de Catalunya a tocar de l'Skate Parc de la Riera.

El regidor d'Urbanisme, Santiago Macip ha dit que «el nou contracte de manteniment que s'ha signat amb l'empresa SECE ha de solucionar aquests mancances». També ha dit que «SECE ha dit que l'empresa que els proveeix, ha dit que les entregues de nous fanals van amb retard i poden arribar el mes de març».

El punt va ser tractar al darrer torn obert de paraules del ple de l'Ajuntament de Pineda de dilluns 31 de gener de 2022.

 

1

 

 

1
Platja dels Pescadors de Pineda.


 

El ple de novembre va aprovar una nova partida de 257.000€ per la millora de l'enllumenat de Pineda

Es tracta d'una partida per a treballs complementaris de millora de l'enllumenat, dins del contracte que té l'empresa SECE, que és vigent fins el 2025. El ple de novembre va aprovar l'adjudicació de treballs per la millora de l'enllumenat públic de Pineda amb una inversió de millora per al municipi i més sostenible. La partida és de 257.526€ que ha de renovar els fanals que han estat objecte de bretolades o dels orins dels gossos, que els degraden la base, creant, en ocasions, perill de caiguda per als vianants.

En aquell ple, el regidor d'Urbanisme, Santiago Macip, va dir que «una inspecció ha detectat que hi ha 57 fanals afectats i altres mancances que cal solucionar».

També en aquell ple de novembre, ERC-JxP va demanar «fer una visita conjunta pels carrers de Pineda per valorar entre tots quines són les zones fosques de Pineda». PEC ha dit que és important millorar la il.luminació de Pineda i solucionar mancances importants. També EM-JxCat va demanar millores el més aviat possible.

 

Telèfon d'incidències de l'enllumenat: 900 13 13 26