Vés al contingut
1

L'administració de loteries de la Plaça Espanya de Pineda reparteix un premi d'1,6M€ de la Loteria Primitiva

 

Fotos. Ràdio Pineda

 

Escolta aquí la propietària de l'administració, Mari Carmen Gallego

 

Una butlleta guanyadora del sorteig de Loteria Primitiva ha estat validada a Pineda. El guanyador/a s'ha emportat 1.628.178,38 € per haver una combinació de sis encerts, per tant, és un premi de primera categoria. La butlleta premiada el dijous 20 de gener, ha estat validada a l'administració del Carrer Moragues i Barret, 60-64, a tocar de la plaça Espanya de Pineda.

La seva propietària, Mari Carmen Gallego, ha dit que «és una gran il.lusió per l'administració per haver donat un premi tant important a una família de Pineda».

També ha dit que «la persona guanyadora pot ingressar directament el premi al seu banc i ara per ara desconeixen quina és la persona guanyadora». També ha afegit que «hi ha persones que sempre juguen amb la il.lusió de rebre un premi.

Mari Carmen Gallego ha afegit que «saben que la butlleta guanyadora l'ha fet directament a ma, i per tant, és molt possible que ja sapiga que sigui el guanyador». Ha afegit que «espera que hagi tocat a una família a qui li faci falta».

 

1

 

Les propietàries de l'administració s'han sentit molt afortunades d'haver repartit un premi tant important.

Segons Loteries de l'Estat, no hi ha hagut cap encertant de 6 números i el reintegrament. L'única butlleta premiada amb 6 encerts s'emporta la quantitat de 1.628.000 €, que ha estat justament, la butlleta segellada a Pineda.

 

1


 

Una altra persona ha guanyat una aposta de 5 encerts i el complementari que s'emporta 244.226 €, 193 apostes tenen 5 encerts i cobren 2.741 €, les de 4 encerts 11.683 i se'n porten 73 €, les de 3 encerts són 222.788 apostes i se'n porten 8 €. Per finalitzar obtenen 1 € les 1.279.646 obsequiades amb el reintegrament.


 

Es tracta d'un premi amb una quantitat molt important de diners. Curiosament, el mes de gener de 2021 també va caure un premi de 1,7M€ a Pineda per un encertant de sis encerts de la categoria especial.