Vés al contingut
1

El President de la Generalitat i l'Alcalde de Pineda reben els Reis de l'Orient amb un missatge d'optimisme per al 2022

Fotos. Ràdio Pineda.

 

Galeria de fotos de Ràdio Pineda.

 

Escolta aquí l'entrevista al President de la Generalitat, Pere Aragonès, l'Alcalde de Pineda, Xavier Amor i a la Regidora de Cultura, Sandra Pérez.

 

Els Reis de l'Orient han arribat puntualment a totes els pobles i ciutats, i en el cas de Pineda van rebre la visita del President de la Generalitat, Pere Aragonès. El pinedenc Pere Aragonès no s'ha volgut perdre l'arribada dels Reis, junt amb la seva família, i va estar acompanyat per l'Alcalde de Pineda, Xavier Amor, que el va rebre a peu de la 'Fàbrica de Joguines' que s'ha instal.lat a l'Espai Sara Llorens.

 

1

 

1

 

 

Els dos van fer un recorregut a peu fins l'Ajuntament on van fer uns breus parlaments dirigits als infants, per agrair-los la feina ben feta durant la pandèmia i van donar també un missatge optimista per al 2022. Els Reis de l'Orient van dir que «volien passar per totes les cases". Els Reis de l'Orient van prometre tot l'esforç per ajudar a superar la pandèmia i per tenir un futur ple d'oportunitats i emocions.

 

1

 

1

 

1

 

 

El President de la Generalitat, Pere Aragonès, ha dit que «el 2022 serà l'any de la superació de la pandèmia, -i ha afegit- que el país ha demostrat que pot superar aquesta situació, amb l'esperança de fer prosperar les persones». Ha dit que «des del govern de Catalunya faran tot el possible per ajudar a superar el moment actual».

L'alcalde de Pineda, Xavier Amor, ha explicat que «la valoració del Nadal a Pineda és bona amb ganes de fer créixer el projecte». També ha dit que «tenen ganes de superar el moment actual i ha agraït la participació del President de la Generalitat en la cavalcada de Pineda».

 

1

 

1

 

1

 

1


 

La comitiva reial va començar a Poblenou, i va passar per Les Creus, El Carme i el centre de Pineda

Els Reis han arribat amb les tradicionals carrosses d'altres anys i amb elements d'animació , amb un recorregut ampliat i sense parades. La regidora de Cultura, Sandra Pérez ha dit que «estant molt contents que s'hagi pogut celebrar amb molt d'esforç i amb ganes que acabi la pandèmia».

 

Enguany no s'han fet parades per evitar aglomeracions, però a canvi, la comitiva ha fet un recorregut una mica més llarg. La cavalcada reial s'ha pogut fer gràcies a molts col.laboradors i ajudants de Ses Majestat els Reis de l'Orient, que fa mesos que treballen en el projecte en una situació complicada per la pandèmia. També hi havia com és habitual, tot un dispositiu de personal municipal i de Policia Local que és imprescindible.


 

Els tres Reis de l'Orient també han visitar els barris, el mateix matí de dimecres.

 

1

 

1

 

1

 

1