Vés al contingut
1

L'Hospital de Calella suma cinc noves defuncions per Covid i 18 nous ingressos

 

A l’Hospital de Calella s'han registrat 18 nous ingressos, 5 altes, i 5 defuncions en els últims sis dies. Ara hi ha 47 persones ingressades per Covid.

A l‘Hospital de Blanes s’han comptabilitzat 8 nous ingressos i s'han registrat 7 altes i 2 defuncions. A Blanes hi ha 30 pacients ingressats per Covid.

Les dades les ha facilitat la Corporació de Salut del Maresme i la Selva. Les xifres continuen a l'alça i no són bones arreu del país. Segons els informes de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS), el risc de rebrot a l’Alt Maresme, en la darrera setmana, se situa en els 1.394 punts i l’RT és de l'1,47.


 

32 professionals positius i en aïllament

Tenint en compte tots els centres de la Corporació, actualment hi ha 32 professionals positius i en aïllament per la Covid-19. 


La CSMS insisteix en la importància de mantenir les mesures d’higiene bàsiques: mascareta en interiors i també en exteriors quan no es pugui mantenir la distància de seguretat pertinent entre persones, rentat de mans freqüent, distància i ventilació.