Vés al contingut
1

Crida a la vacunació mentre els casos de COVID incrementen cada dia

 

Escolta AQUÍ l'entrevista a la dra. Ramos

 

L'increment de persones positives de COVID que s'està donant arreu, també es detecta de forma exponencial a l'Àrea Bàsica de Salut de Pineda, amb pacients afectats per patologies respiratòries. La directora de l'ABS, la dra. Adriana Ramos, ha dit que les dades de les PCR reflecteixen que ja hi ha un 25% de casos de la variant Omicron a tota la regió Sanitària. Per això, es fa una crida urgent a que s'apuntin a vacunar-se amb la tercera dosi les persones de més de 60 anys i amb la dosi de reforç els que estan vacunats amb Janssen. I és que la situació s'està complicant per moments. Escoltem la dra. Adriana Ramos

 

La dra. Adriana Ramos ha fet una crida a les persones que encara no s'han vacunat o els falta alguna dosi, a demanar hora. També a les persones que ja pode rebre la tercera dosi, que ho facin de forma urgent. Avui i dijous hi ha portes obertes de vacunació a Pineda,al 30º Hotel Pineda Splash per tercera dosi i reforç de Janssen, de 9 a 1. Per als nens i nenes, cal demanar hora al web Vacuna Covid de Salut www.vacunacovidsalut.cat.

 

La doctora Adriana Ramos ha explicat que hi ha persones vacunades que també s'estan infectant de COVID, però els casos són, en la immensa majoria, molt lleus. Els no vacunats pateixen quadres més greus i per això, la crida a vacunar-se o bé a completar la pauta de vacunació.

 

1