Vés al contingut
1

L'Alcalde de Vigo i president de la FEMP visita Pineda per ser anomenat Padrí del Nadal

Fotos. Ràdio Pineda

 

Escolta a Abel Caballero i Xavier Amor

 

L’alcalde de la ciutat gallega de Vigo, Abel Caballero, ha visitat Pineda per ser nomenat Padrí del Nadal a Pineda 2021. El batlle de la ciutat gallega és també el president de la Federación de Municipios y Províncias i ha fet una visita del muntatge de Nadal a Pineda que s'ha instal.lat al centre. Abel Caballero ha mostrat en tot moment un caràcter molt afable i va saludar a moltes persones, algunes gallegues, que el van venir a visitar en el seu acte a la Plaça Espanya.

Abel Caballero ha dit a Pineda que «cal potenciar la cultura i des de Vigo i també des de Pineda, és el que es vol fer». Per això ha animat al govern local a potenciar aquesta idea. En un to molt desenfadat, ha dit que «l'altre objectiu és potenciar el comerç local, que dóna vida als carrers».

 

1

 

1

 

Va insistir en la idea que el Nadal «crea il.lusió entre petits i grans i això és un potencial a desenvolupar». En to molt alegre, ha dit que «ciutats com Vigo, han servit per donar un revulsiu a altres localitats a copiar el seu model». Ha insistit en la importància de donar suport al comerç de cada ciutat.

Xavier Amor ha dit que «el Nadal genera il.lusió i és un revulsiu econòmic per les ciutats i això és el que es vol dur a terme a Pineda». També ha fet una crida a «que els alcaldes siguin propers a la ciutadania i a tenir bon humor i a buscar la felicitat, ja que segons ha dit, això ajuda en tot, i també en la política».

 

1

 

1


 

La visita va començar al carrer Antoni Doltra, davant l’Església de Santa Maria de Pineda, per acabar a la Plaça Espanya on va fer un parlament juntament amb l'alcalde de Pineda Xavier Amor.

 

1

 

1

 

1

 

1