Vés al contingut
1

Des d'avui es suspenen temporalment les visites a tots els pacients ingressats a l’Hospital de Blanes

A l’Hospital de Calella no hi ha canvis
Per ara, a l'Hospital de Calella, es manté l’horari de visites a pacients ingressats no Covid, tant a les plantes d’hospitalització com a Urgències, amb una hora al dia de 13 a 14 i amb un sol acompanyant. I tampoc es veu afectada l’activitat quirúrgica d’aquest centre.

 

    En relació amb l’entrada d’acompanyants a hospital de dia i a la unitat de cirurgia sense ingrés, també queden suspeses. I tampoc es permetrà venir acompanyat a consultes externes a excepció de menors d’edat, persones amb discapacitat intel·lectual, trastorn de la conducta o de salut mental i aquelles en què es consideri que l’acompanyament pot facilitar el procés assistencial.


     

    Es manté obert el punt de recollida d’objectes personals
    Per a tots els familiars que necessitin fer arribar puntualment objectes personals als pacients es manté habilitat el punt de recollida situat al Punt d’Informació de l’Hospital Blanes en horari de 15 h a 19 h de dilluns a divendres. Les pertinences rebudes es repartiran tan aviat com sigui possible en funció de la disponibilitat dels professionals.

    Es recorda que els objectes personals han d’anar degudament identificats amb nom, cognom i número d’habitació, i sota cap circumstància s’acceptarà la recollida de menjar.


     

    Reducció de l’activitat quirúrgica no urgent amb ingrés
    A banda de la suspensió temporal de visites també es reduirà a partir del dilluns 13 l’activitat quirúrgica no urgent que requereix ingrés, donant prioritat a tota l’activitat no demorable i l’atenció urgent. Es mantindrà l’activitat que no requereix hospitalització, per tant, la cirurgia sense ingrés. L’objectiu principal d’aquesta mesura, que és excepcional i es revertirà tan bon punt les dades ho permetin, és alliberar llits de les plantes per poder atendre els pacients afectats per la Covid-19 que ho requereixin.