Vés al contingut
1

Un brot de Covid a l'Hospital de Calella eleva fins a 20 les persones hospitalitzades pel virus

 

A l‘Hospital de Blanes, respecte a l’últim recompte (29/11), s’han comptabilitzat 20 nous ingressos i s’han registrat 15 altes i 3 defuncions.

Segons els informes de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS), el risc de rebrot a l’Alt Maresme, en la darrera setmana, se situa en els 494 punts i l’RT és de l’1,18. Mentre que a la Selva Marítima el risc de rebrot és de 555 punts i l’RT és de l’1,16. Al global de la Regió Sanitària, el risc de rebrot arriba als 573 punts i l’RT és de l’1,20.

Tenint en compte tots els centres de la Corporació, actualment hi ha 22 professionals positius i en aïllament per la Covid-19


 

El nombre total de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació és de 49 persones, 20 més que el dilluns 29 de novembre. Actualment hi ha 20 pacients ingressats a l’Hospital de Calella, 14 dels quals són del sociosanitari de Calella, i 29 a l’Hospital de Blanes, 6 dels quals pertanyen als casos detectats al recurs sociosanitari del centre, la Unitat de Mitjana Estada Polivalent (UMEP).