Vés al contingut
1

Avui, encesa de llums i estrena 'Nadal a Pineda', l'experiència immersiva al món màgic del Nadal

 

L’habitual encesa de llums a Pineda es fa avui. Coincidirà amb l'estrena 'Nadal a Pineda': una experiència única i immersiva per endinsar-se en una història màgica de Nadal, amb un personatge, la Neda, que serà el fil conductor. Primer s’il·luminarà l’eix comercial del barri de Poblenou. Des de les 5 l’associació de veïns Unió de Poblenou fa una xocolatada a Avinguda Hispanitat. També hi ha animació amb els personatges Disney i espectacle infantil. A les 6 arriba el gran moment: encesa de llums de l’eix comercial de Poblenou.


 

A Pineda Centre, aquest any l’encesa es trasllada davant l’església de Santa Maria de Pineda. Des de les 5 l’Associació de Comerciants Gent de Pineda fa xocolata desfeta per a totes les persones assistents. Fins a les 7 es podrà gaudir de l’espectacle infantil musical “Tic tac, ja toquen quarts de Nadal” amb la Peca. I a les 7 comença l’aventura, amb la primera encesa i recorregut de Nadal a Pineda. Podreu acompanyar a la pirata Neda i a la seva companya la gavina Cua Freda. En parla l'alcalde, Xavier Amor.

 

1


 

Nadal a Pineda, l'aposta principal, és amb una experiència de llums, decorats, animació i personatges màgics.

Les famílies acompanyaran a la pirata Neda i la gavina Cua Freda en la seva missió per salvar la fàbrica d’il·lusions dels malvats Corsaris SARS des de l'església de Santa Maria fins a l’espai Sara Llorens a la plaça de les Mèlies. Pel camí trobaran decorats màgics, llums, animació i un mapping a la façana de Can Comas entre altres sorpreses. El director artístic, Josep Grima, ho ha explicat a Ràdio Pineda

 

El recorregut s’encendrà cada dia al vespre i cada dia es farà una cercavila des de l'església de Santa Maria fins a la plaça de les Mèlies. I per segon any consecutiu, Ses Majestats els Reis de l’Orient han decidit instal·lar a Pineda la seva fàbrica d’Il·lusions, en aquest cas a l’Espai Sara Llorens.

Des del mateix dia de l’encesa, divendres el 3 de desembre, ja se’ls podrà veure treballant dins l’espai. Podeu consultar tots els dies i horaris d’aquesta activitat a la web www.nadalapineda.cat


 

Fira de Nadal, 4 i 5 de desembre

Pineda recupera la Fira de Nadal. Amb més de 100 parades d’artesania, els visitants també podran gaudir d’espectacles itinerants, animacions i exhibicions, tallers gratuïts infantils i familiars i demostracions d’oficis antics.

 

1