Vés al contingut
1

Autocars des de Pineda per anar al concert de Lluís Llach el proper 18 de desembre al Palau Sant Jordi

 

Estan organitzats pel Consell Local de la República Catalana de Pineda, Calella i Canet de Mar i per l'ANC. Lluís Llach torna als escenaris en un concert col·lectiu per a Debat Constituent al Palau Sant Jordi el 18 de desembre. Estarà acompanyat de músics com ara Natxo Tarrés, Joan Dausà, Mag Lari, Joan Reig i Montse Castellà, entre altres. Lluís Llach tornarà als escenaris després de 14 anys retirat, amb un gran concert al Palau Sant Jordi. Es posen a la venda 16.000 entrades en una primera fase pels registrats a la plataforma Debat Constituent.

Des de Pineda i Calella s'organitzen autocars per anar al concert al preu de 10€ més el preu de l'entrada que oscil·la entre els 45 i els 60€.

Per reserva de bus us heu d'adreçar al telèfon 618 862 141 i recollir els tiquets a l'ANC de Calella al Carrer Bruguera 114, el dimarts i divendres a la tarda i dissabtes al matí.

Entrades a www.debatconstituent.cat


1


 

Llach ha assegurat que aquest és un retorn puntual als escenaris

Lluís Llach ha desvetllat aquest divendres el misteri al voltant del vídeo aparegut a les xarxes els darrers dies, on s'intuïa la seva figura seient davant d'un piano i tocant algunes notes. En una roda de premsa, el cantant, acompanyat de persones vinculades a Debat Constituent i d'alguns dels artistes, ha esvaït els dubtes: el proper 18 de desembre l'artista actuarà al Palau Sant Jordi en favor d'aquest procés participatiu, endegat el 2018 per l'aleshores president Torra "per establir les bases constitucionals per al futur polític de Catalunya".

Llach serà el protagonista del concert, i al seu voltant s'aplegaran una sèrie d'artistes –principalment músics- que acompanyaran el de Verges interpretant cançons del seu repertori. Els artistes que el mateix Llach ha convocat són Els Catarres, Joan Dausà, Gemma Humet, Suu, Natxo Tarrés, Joan Reig, Montse Castellà, el Mag Lari i Marta Carrasco. Carles Cases és l'encarregat de la direcció musical de l'espectacle, mentre que Lluís Danés, que ja va ser l'artífex d'una gran exposició sobre Llach a l'Arts Santa Mònica, en serà el director escènic.

Les entrades del concert ja s'han posat a la venda aquest mateix divendres a través del web del Debat Constituent. Això sí, fins el 29 de novembre només la podran comprar aquells que prèviament es registrin en aquest web, i després s'obrirà la venda general. El preu de les entrades oscil·la entre els 45 i els 60 euros.