Vés al contingut
1

A Pineda ja hi ha 1.155 vacunats amb la tercera dosi, persones de més de 70 anys i immunodeprimides

Vacunació a les residències de gent gran. Foto: Ràdio Pineda

 

Fins ara es vacuna contra la COVID-19 amb una dosi de reforç les persones de més de 70 anys, els usuaris de residències, els vacunats amb Janssen i les persones immunodeprimides. A Pineda han rebut la tercera dosi persones d'aquests col·lectius.

Des del 25 d'octubre, que és quan va començar la campanya, a Pineda s'han posat 1.155 dosis de reforç a persones de més de 70 anys o immunodeprimides o amb patologies que ho aconsellen, una acció que es porta a terme juntament amb la vacunació de la grip. Al conjunt de Catalunya són 365.000. I el total de vacunats amb paula completa a Pineda són 21.296 persones de 28.000 habitants. Recordem que encara no es vacuna els menors de 12 anys.

També reben una dosi de reforç els vacunats amb Janssen, l'única vacuna de la Covid que és monodosi. Aquest grup rep ara una punxada de Pfizer o Moderna.

 

Ponència de Vacunes

Mentrestant, la ponència de vacunes ha aprovat aquest dijous administrar una tercera dosi de reforç de la vacuna contra el covid als més grans de 60 anys i al personal sanitari i sociosanitari. Ara, però, hi haurà de donar el vistiplau la Comissió de Salut Pública, i encara no hi ha cap previsió de quan començaria aquesta nova tongada de vacunacions.