Vés al contingut
1

Pineda posa en valor l’economia circular als mercats

Intervenció de la regiora pinedenca, Sonia Moraleda. Foto: Premsa Ajuntament

 

A la XI Jornada dels Marxants del Maresme es va exposar l’experiència del municipi amb la campanya de retorn d’envasos que es va dur a terme aquest estiu al mercat de Pineda Centre. La trobada dels professionals dels mercats enguany portava com a emblema la recuperació del sector en el moment post-Covid.

 

Dins el programa de sessions, la regidora de comerç, turisme i mercats de Pineda, Sònia Moraleda, va poder explicar l’aposta municipal per l’economia circular als mercats. En concret es va donar a conèixer l’experiència de la campanya de retorn d’envasos que es va implantar al mercat dels divendres a Pineda Centre amb l’expenedor de vals descompte, iniciativa que també es va dur a terme als municipis de Tordera i Calella.

 

Aquest projecte impulsat per l’ajuntament de Pineda de Mar, juntament amb l’Associació de Marxants del Maresme i l’associació de comerciants Gent de Pineda tenia per objectiu fomentar el reciclatge d’envasos a la vegada que s’impulsava el comerç de proximitat al mateix mercat i als establiments del municipi com a agent econòmic de qualitat i sostenible.

 

1