Vés al contingut
1

Pineda compta amb un nou centre de formació musical, Music'Art21

Pineda compta amb una nova oferta docent dedicada a la formació musical. Es tracta de MUSIC’ART 21 - Centre d’ Estudis Musicals. Les aules estan ubicades a l'escola FEDAC Pineda i el centre és obert a tota la població.

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

Compten amb formació en música clàssica, tradicional i moderna amb classes personalitzades per l'aprenentatge i nivell de cada alumne. També tenen grups instrumentals com l’orquestra d’ukeleles i el grup de gralles. Maria Núria Visiedo, de l'equip directiu, han explicat a Ràdio Pineda que el curs ha començat amb una àmplia oferta d'ensenyaments musicals per a totes les edats.

 

1

 

Maria Núria Visiedo i Teresa Durbau, de l'equip directiu, han explicat que ofereixen també les «Carícies Musicals», que és un espai de nadons, i el curs de Producció musical, que té molta demanda entre els joves.

La directora de l'Escola FEDAC Pineda, Paqui Torres, s'ha mostrat molt satisfeta d'acollir el nou Centre d'Estudis Musicals, Musicart 21. Ha destacat la qualitat, la innovació i també el fet que és una oferta educativa personalitzada per als alumnes.

 

1

Com a curiositat, les aules estan ubicades a l'antiga residència de les monges, al C/ de Mar 46, tot i que, segons els horaris, s'accedeix per la porta del costat, de l'escola FEDAC.

 

1