Vés al contingut
1

Retrobament de la gran família del teatre amateur al II Congrès Internacional de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya

Fotos: Centre Cultural i Recreatiu de Pineda

 

 

 

El Centre Cultural i Recreatiu de Pineda ha participat aquest cap de setmana al II Congrés Internacional de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya que s’ha fet a Santa Susanna. El congrès ha estat tot un èxit de participació, i sobretot pels resultats i les conclusions de les ponències treballades. Hi han assistit prop de 300 participants.

 

1

Maria Poch i Sandra Pérez del Centre Cultural i Recreatiu de Pineda

 

 

 

Durant el Congrès s’han treballat tres ponències: Els grups de teatre amateur i el seu futur; els grups de teatre amateur i la seva funció social i La unió ens fa més forts. A més del treball de les ponències també es van poder veure tres muntatges teatrals. El congrès ha estat tot un èxit i s’ha parlat també de la importància i la necessitat de poder celebrar-lo periòdicament.

 

 

2

 

A més dels grups de Catalunya també hi han participat representants de Suïssa, Itàlia, Midi-Prénées, Andorra, l’Alguer, València i també representants de l’Associació Internacional de Teatre Amateur i del Consell Internacional de Federacions de Teatre Amateur de Cultura Llatina. És la segona vegada que s’organitza aquest congrès de grups amateurs de teatre de Catalunya. Recordem que la primer edició es va celebrar fa 36 anys i que va servir per constituir la Federació de Grups de Teatre Amateurs.

 

 

4